Galgar som reklam

En butik som säljer kläder kan inte bara förlita sig på att de som går förbi hittar in. Reklam är fortsatt ett måste oavsett vad du säljer. Men folk är minst sagt trötta på reklamen. Särskilt den som förekommer online. Att hela tiden bli störd av annonser som dyker upp i samtal i forum, omkring email och mer är inte roligt.

Men det finns en form av reklam som fortsatt uppskattas. Det är presentreklam. Med galgar kan du alltså sprida ditt namn på ett sätt som inte leder till irritation. Istället så upplever kunden tacksamhet varje gång han ser den galge som kom med på köpet.

Galgar som presentreklam

Galgen som presentreklam är inget nytt fenomen. Om du tar en titt i din garderob så kommer du säkert att se galgar med namn på. Det kan finnas en logga och kanske en liten hälsning. Kanske minns du var du fick galgen eller så kom den med kläder från vänner eller familj. Men varje gång du ser galgen så påminns du om varumärket som den sprider. Det är en styrka.

När reklamen är en present så är den välkommen. Att få godis i receptionen, en gratis tandborste eller en gratis galge av hög kvalitet är uppskattat. Förr i tiden så kunde den här typen av present innebära en dyrare trägalge med vacker form. Idag så är det snarare fråga om plastgalgar då de är billigare att producera i reklamsyfte.

Plast som håller hög kvalitet

Men plastgalgen behöver inte hålla låg kvalitet. Trots att det kan bli billigare med plastgalgar så kan de vara riktigt stadiga. Plasten kan klara tyngre kläder och den kan ha en form som gör att du helst använder just denna galge för dina favoritplagg i garderoben.

Det går att dekorera plast på olika sätt. Företagets namn och logga kan vara en del av galgen och färgas i en färg som kontrasterar på ett smakfullt sätt. Det går också att sätta på klistermärken med reklamen. Det här kan se bra ut men håller inte lika länge som då namnet är tryckt direkt på galgen.

Vad ska stå på galgen?

Det viktigaste är företagsnamnet och kanske också en adress så att kunden hittar tillbaka. Sedan så kan det finnas en hemsida såväl som en liten slogan. Om det är en bra slogan så kanske det får stor effekt i det långa loppet.

Galgar kan också ha tryck med en bild. Bilden kan föreställa den logotyp som används eller kanske något annat som en del av en kampanj. Det går att utforma galgen med stor fantasi och den kan faktiskt få stor genomslagskraft både på kort och på lång sikt.