Bloglovin

Bloggen har förändrat hur vi ser på nätet. Idag finns det kändisar som har blivit kända via sina bloggar. De skriver om sina liv och ger tips och råd som andra uppskattar. Nu är det förstås så att det finns så många bloggar att man omöjligt kan finna alla och därför så missar man en hel del läsvärt. Tjänsten Bloglovin kom till just för att råda bot på detta. Man skapade helt enkelt en sajt där det är möjligt att se inlägg från olika bloggar just nu. Du kan alltså surfa dit och sedan klicka vidare till den blogg som verkar intressant just nu. Samtidigt så kan man söka via speciella kategorier vilket gör det möjligt att finna unik information om något som man annars måste ringa experter för att få veta mer om.

Bloglovin för god läsning

Alla bloggar idag och det spelar ingen roll om det handlar om industriella bloggar eller skönhetsbloggar, det här är information som vi behöver och är intresserade av. Det som gör bloggarna som presenteras hos Bloglovin till så god läsning är att de kommer från vanliga människor såväl som från kändisar. Det här är en kompott av ärliga inlägg och det behöver vi förstås mer av. Man måste ju inte läsa allting via tidningar och sajter som har baktankar med sina artiklar. En bloggare skriver för att det här är kul hellre än för att sprida en viss ideologi. Visst kan man även finna de ideologiska bloggarna men när detta är fallet så inser man ju snabbt detta. Saken är den att ingen behöver hymla när det hela är i bloggformat. Ett företag använder bloggen för att informera, en privatperson för att dela med sig av tankar, och en politiker för att fiska väljare. Det är upp till dig vad du finner intressant och vilken blogg som du vill följa.

Nya intressanta bloggar

Det dyker alltid upp nya intressanta bloggar och inlägg. Om du inte följer särskilda bloggar så kan det vara kul att läsa det som verkar intressant just idag. Det här är lite som att besöka en nyhetssajt där man väljer specifika artiklar fast med bloggarna så får man ett mycket större utbud. Sedan kan man lätt lägga in kommentarer eller skicka inlägget vidare till vänner som också är intresserade av samma område.

Information som du behöver

Om du behöver information om vardagliga frågor som vinterdäck och sommardäck så ska du uppsöka bloggar om däck, om du vill ha sminktips så är det livstilbloggarna som gäller. Bloglovin har en viss fokus på livstilbloggar men man kan alltid finna mer där ute i cyberspace. Med en sajt som samlar allt under ett tak så är man snabbt framme vid rätt blogg där man kan läsa vidare om det som man undrar över och mer.

Kommentera