Livet online efter Lunarstorm

Det går inte att sticka under stol med hur stort Lunarstorm en gång var. Det här projektet var kanske ett av de främsta som Wyatt stod bakom och folk har formats av den tid de spenderade i detta sociala forum online. När sajten lades ner så var det många som var upprörda. Det kändes som att en bostad revs, en plats där man hade vänner som man inte ens hade träffat. Nu har nog de flesta repat sig och visst är det så att det finns gott om alternativ vad gäller sociala medier. Om man vill veta vad som är på gång just nu så gör man enkelt det via olika forum och mötesplatser på nätet där man kan vara en aktiv medlem eller anonym besökare.

Lunarstorm – en succé online

Lunarstorm blev en enorm succé och det särskilt bland yngre. Sajten erbjöd en blandning av umgänge och information på ett sätt som vi tar för givet idag. Numera så måste man inte vara ung för att ha vänner på nätet som man aldrig har träffat på riktigt eller för att hålla kontakten med de gamla kompisarna via portaler där man skapa en användarprofil och ger sig in i chatt och lekar. Vi vet alla vilken sajt som har ersatt Lunarstorm och den här kan man förstås diskutera. En del tycker att forumet med stor F är en pest medan andra ser detta som ett utmärkt sätt att fortsätta livet online efter Lunarstorm.

Information om kultur

Det som kan vara riktigt bra med ett forum på nätet är att man får gott om information om sådant som faktiskt pågår offline som till exempel festivaler och unika evenemang. Det kan ju vara så att man ska åka på semester inom kort och vill veta lite mer om området innan man kommer dit. När man ställer en fråga i ett forum online så får man snart svar från folk som har koll på det som händer just nu på olika platser runtom i Sverige och till och med internationellt. Kulturen har fått en skjuts av de sociala medierna då den kan spridas på ett effektivt men naturligt sätt. När något är bra och intressant så pratar man ju om detta och vänner och vänners bekanta får snart veta via de kanaler som man använder sig av på nätet för att sprida sin information.

Nya forum och sajter

Det dyker upp nya forum och sajter med jämna mellanrum men det är givetvis så att få någonsin kommer att få uppleva det stora genomslag som Lunarstorm hade. Det här är naturligt för idag så finns det några internationella jättar som helt har tagit över scenen. Nu kan man förstås tänka till lite själv. Är man intresserad av svensk kultur så kan man söka sig till sociala medier som har denna fokus och som drar till sig folk som har lust att prata om samma sak.

Kommentera