Lociloci och Netric

På nätet finns allt som vi söker efter och det här är något som kräver lite hjälp. Lociloci och Netric är två initiativ från tidigare Wyatt gruppen som hjälper oss att finna familjemedlemmar samt koordinera vår annonsering online. Det här kanske inte låter som två koncept som hör ihop, men det gör de. Saken är den att man numera verkligen kan få ordning på sin tillvaro, både privat och professionellt, genom att använda sig av Internet på rätt sätt. Med några få tjänster så kan man effektivisera sitt arbete och sin tid. Med Netric så ordnar man med annonserna och sedan är det bara att låta Lociloci lokalisera frugan så att man kan gå på lunch tillsammans…

Lociloci och Netric

På nätet så handlar mycket om att finnas och att synas. Privatpersoner och företag har samma och olika syften med att befinna sig online och det behövs tjänster som kan leverera lösningar som kan uppfylla behoven. Netric från Wyatt var just till för att hjälpa till med annonsering och hitta rätt placering och position för olika slags budskap. Det här är onekligen ett måste för att ett företag ska kunna dra nytta av kraften som finns online. Om man till exempel säljer inredning till butiker så kan man ju inte slänga upp annonser hur som helst. Det gäller att finna de forum och ställen där folk som verkligen har ett behov av butiksinredning befinner sig.

Lociloci däremot handlar inte om att hjälpa företag som söker nya kunder utan snarare om att hjälpa privatpersoner hitta andra människor. Med den här tjänsten så kan man lokalisera en mobiltelefon. Man kan alltså se var barnen, maken eller frun befinner sig. Det här är verkligen kanon vid många tillfällen. Om Mamma har börjat bli dement så är det ju en extra säkerhet att låta hennes mobiltelefon skvallra om var hon befinner sig.

Finn det du söker

Oavsett om du söker efter galgar eller Mormor som har gått bort sig i skogen så finns lösningarna på nätet. Här finns idéerna och mjukvaran som behövs för att få den information och den tjänst som man har behov av. Det bästa är förstås att dra nytta av svenska tjänster hellre än utländska men ibland så får man inse att det kanske blir att handla från ett annat land eller att anmäla sig till en utländsk tjänst då det inte finns en svensk motsvarighet. På nätet så spar man tid och pengar genom att man snabbt finner det man är ute efter och då man även får attraktiva priser. Dessutom så kan man ju få helt nya idéer genom att läsa mer om det som erbjuds online. Det här gör att man kanske förbättrar sin livsstil och tillvaro utan att man ens hade planerat att göra så.

Kommentera