trillium.se

När man besöker Trillium.se så slås man av hur vacker vår natur är och hur mycket som finns att hämta i en helt vanlig trädgård. Det här är verkligen sajten som får det vardagliga att verka så exotiskt. Med bilder på blommor, trädgårdar och växthus så väcks lusten att delta eller att själv ta tag i bakgården. Det talas ju så mycket om det där med ekologisk odling och faktum är att de flesta kan odla lokalt. Det går ju bra att odla tomater på en balkong så man måste inte ha plats för orangeri och växthus för att lyckas med detta.

Trillium.se en trädgårdssajt

Många drömmer om att syssla mer med trådgården men man har kanske inte så mycket tid över för trädgårdsföreningar och trädgårdsresor och då kan nätet komma som en räddning. Hos Trillium.se så får man ju vara med på ett hörn och man kan helt passivt ta del av berättelser om odling och intervjuer med proffs. Att se bilder på blommor kan ge den skjuts som man behöver en gråmulen dag och kanske bli det som gör att man faktiskt äntligen får spaden ur jorden och sätter igång med den där rabatten som så länge bara har varit en tanke.

Tips för vardagen

Hos Trillium så får du fina tips för vardagen. Det kan handla om enkla knep och bara en tanke om hur man kan odla sina egna tomater eller kanske starta ekologisk odling i köksfönstret. Besök sajten då och då för att återkoppla till naturen och känslan av att det finns så mycket gott och nyttigt alldeles utanför knuten.

Kommentera